Uw Bruiloft

De mooiste dag van uw leven

Jullie trouwdag bestaat uit verschillende momenten, met elk een eigen sfeer: de ceremonie, de kerk en/of stadhuis, de receptie en wellicht een diner. Op elk moment kan cellissima zorgen voor de muziek die perfect aansluit bij uw wensen en de ambiance. Samen met jullie stellen we een muzikaal programma samen. 

Tijdens de ceremonie zijn er momenten die bij uitstek geschikt zijn voor een mooi stuk:bij binnenkomst en het vertek van het bruidspaar, het weggeven van de bruid, het uitwisselen van de ringen, en het tekenen van de trouwakte. Het zijn momenten die met de juiste muziek nog specialer worden. 

Tijdens het kerkelijk huwelijk spelen we muziek die bij jullie liturgie past. Bijvoorbeeld het Ave Maria van F. Schubert, Air van J.S. Bach, duo's van J. Haydn.
Tijdens jullie receptie, of diner spelen we lichtere muziek, met een vrolijk karakter.

 

Het kan natuurlijk zo zijn dat een bepaald stuk, een bepaalde melodie erg belangrijk voor u is en dat u het betreffende stuk dan ook graag tijdens deze dag zou willen horen. Bijna alle stukken kunnen wij arrangeren voor ons celloduo voor €35,- per stuk.